Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Τρόπος αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία courier σε 3-5 εργάσιμες ημέρες ή με τα ΕΛ.ΤΑ

Χρόνος αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Έξοδα αποστολής

Για αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας, συνολικής αξίας αγοράς 35€ και πάνω, δε γίνεται καμία χρέωση εξόδων αποστολής. Χρεώνεστε μόνο την αξία των προϊόντων που επιλέγετε

Για αγορές αξίας κάτω των 35€ευρώ, χρεώνονται 2,80€ έξοδα αποστολής.

Για αγορές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€.

Για αποστολές στο εξωτερικό ισχύουν οι ίδιες τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, δεν ισχύει όμως δωρεάν αποστολή 

Οι αποστολές προς το εξωτερικό επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, υπολογισμένων – ανάλογα με την αξία αγοράς - σε αντιστοιχία με τον τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ). Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα συσκευασίας (υλικά και διαδικασία συσκευασίας) και τα λοιπά διαχειριστικά έξοδα που επιβαρύνουν το κόστος των αποστολών στο εξωτερικό. Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας καλό θα είναι ο πελάτης να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω mail: gv@diptyxo.gr για να ενημερωθεί ακριβώς για τα έξοδα αποστολής & στη συνέχεια να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αγορές από το εξωτερικό εξοφλούνται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει διαδικτυακές συναλλαγές.

Τρόποι πληρωμής και ασφάλεια συναλλαγών

Το Diptyxo.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε και με απόλυτη ασφάλεια. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου διέπονται από τους ειδικούς όρους πωλήσεως, όπως αναφέρονται παρακάτω οι οποίοι και αποτελούν ενιαίο και αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων χρήσης καθώς και από τις διατάξεις της ελληνικής, κοινοτικής και διεθνούς νομοθεσίας για τις πωλήσεις από απόσταση. Διευκρινίζεται ότι ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πωλήσεως εντός 10 ημερών.

Οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι:

Πληρωμή επί αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας): Πληρώνετε τοις μετρητοίς όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας.

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης

Πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα ή μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης:  Eurobank: GR 1602600650000330201052354 TMV PRIVATE COMPANY

Σε περίπτωση που η μεταφορά των χρημάτων γίνεται από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Επιστροφή-ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Θα πρέπει επίσης τα προϊόντα να είναι άθικτα, να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς.
Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 6940062009 / 6970434717 ή με mail στο
info@diptyxo.gr.

Για ελαττωματικά και κακέκτυπα προϊόντα, αντικαθίστανται με έξοδα του Diptyxo.gr, εφόσον υπάρξει σχετική γνωστοποίηση με ηλεκτρονικό μήνυμα ή άλλο τρόπο επικοινωνίας.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν δεν είναι διαθέσιμα ο πελάτης θα ειδοποιηθεί εντός 5 ημερών για τη νέα ημερομηνία διάθεσης. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα είτε να αποδεχθεί τη νέα ημερομηνία είτε να αγοράσει άλλα προϊόντα είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του.

 

Διάλεξε τη συνδρομή σου!

 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
 • 8,00€
 • το μήνα
 • Τιμολόγηση μηνιαία
 • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  από 96,00€
 • 32,90€
 • το έτος
 • Τιμολόγηση εφάπαξ
 • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
  από 150,00€
 • 50,00€
 • το έτος
 • Τιμολόγηση εφάπαξ
 • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
 • 19,90€
 • το έτος
 • Τιμολόγηση εφάπαξ

ΆΡΘΡΑ

Τι θα κάνουμε μετά; Ρουτίνες & Προγράμματα... Πώς τα διατηρώ;

Προσπαθώντας να εντοπίσουμε τα θετικά στοιχεία μιας δύσκολης κατάστασης ας σκεφτούμε το εξής: Ο...

Οι εκπαιδευτικοί συμβουλέυουν...Τι συμβαίνει με τις συγκρίσεις στο σχολείο και στο σπίτι;

Τι συμβαίνει με τις συγκρίσεις στο σχολείο και στο σπίτι; Το να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους...

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και να μάθετε για τα τελευταία νέα και τις ειδικές προσφορές.